Menu
EUR
SHOP NU MET KORTING!
Top 5 beste elektrische haarden

Top 5 beste elektrische haarden

Een elektrische haard is natuurlijk een uitstekende keuze wanneer je de gezelligheid en warmte wilt ervaren van een haard, zonder dat je te maken hebt met gevaarlijke stoffen die vrij komen bij het gebruik van een traditionele haard. Een elektrische haard is namelijk veilig, makkelijk in gebruik en biedt een ontzettend realistisch vlammeneffect, dat niet van echt te onderscheiden is. In dit blog bespreken we de top 5 beste elektrische haarden op de markt, verdeeld in verschillende categorieën. Lees snel verder! 

1. Beste elektrische haard met verwarming 

Als je op zoek bent naar een elektrische sfeerhaard die niet alleen een realistisch vlammenbeeld creëert, maar ook daadwerkelijk de kamer verwarmt, dan is de volgende haard een uitstekende keuze: 

Met een krachtige verwarmingseenheid en een realistisch vlammenbeeld is deze haard een ontzettend populaire keuze. De EVIQ 3D Panama heeft twee ingebouwde verwarmbare standen: 750 watt of 1500 watt. Je kiest de gewenste stand heel eenvoudig met bijgeleverde afstandsbediening, zodat je binnen no-time geniet van de gezellige warmte. De haard wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Op deze manier bespaar je ook nog eens een heleboel elektriciteit. EVIQ zegt het namelijk niet voor niets: jouw leven nog leuker en makkelijker maken. 

2. Beste elektrische haard vrijstaand 

Wanneer je juist op zoek bent naar flexibiliteit, zodat je de haard op verschillende plaatsen in je huis of kantoor kunt gebruiken, is een waterdamp haard vrijstaand een goede optie. Ons favoriet?: 

Het is niet zomaar dat wij deze haard op de tweede plek zetten. Deze haard biedt namelijk een prachtig vlammenbeeld en is ontzettend goed in gebruik. Het vrijstaande ontwerp maakt het gemakkelijk om de haard te verplaatsen en in elke kamer te gebruiken. De schouw is uitgevoerd in elegant en tijdloos wit, zodat die in vrijwel ieder interieur past. Daarnaast beschikt de Dimplex Verdi ook over verschillende warmtestanden, waaronder 1000 watt of 2000 watt. 

3. Beste Bio ethanol haard 

Ben je meer op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke optie? Dan is een Bio-ethanol haard wellicht een interessante keuze. Hierbij onze aanbeveling: 

Deze haard werkt op Bio ethanol, een hernieuwbare brandstof die vrijwel geen rook of geur produceert. Het minimalistische design en de instelbare vlamhoogte maken deze haard een geweldige aanvulling op elk interieur. Het mooiste van deze haard? Er is geen schoorsteen of ventilatie nodig, waardoor hij gemakkelijk te installeren is. 

4. Beste waterdamp haard 

Een waterdamp haard bootst het effect van een echte vlam na door gebruik te maken van waterdamp. Dit zorgt voor een realistisch vuurbeeld, zonder dat er sprake is van daadwerkelijk vuur. Op nummer 4 in ons lijstje staat de: 

Deze haard creëert één van de meest realistische en verbluffende vlammenbeelden door gebruik te maken van waterdamp en LED-verlichting. De wereldberoemde Scandinavische vuurtorens zijn de inspiratie geweest voor dit model. Stoere vrijstaande kachels, gemaakt van authentieke materialen en voorzien van subtiele details. Daarnaast is de haard voorzien van haar bekende opti-myst technologie, welke prachtige vlammen biedt. 

5. Beste elektrische haard inbouw 

Op nummer 5 in ons lijstje de beste elektrische inbouwhaard. Deze is ideaal voor wie op zoek is naar een naadloze inbouw van een haard in het interieur. 

De Dimplex Ignite biedt een strak en modern design dat perfect is voor inbouw in een muur of tv-meubel. Hij is voorzien van verschillende soorten vlammen-effecten en wordt heel eenvoudig bedient met de bijgeleverde afstandsbediening. Bovendien is deze sfeerhaard energie-efficiënt en produceert hij geen uitstoot. Ideaal toch? 

Dit waren onze top 5 beste elektrische haarden in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar een elektrische sfeerhaard met verwarming, een vrijstaande haard, een bio-ethanol haard of een waterdamp haard, bij Haardgigant is er altijd een model dat aan jouw behoeften voldoet. Overweeg de verschillende opties, vergelijk de functies en kies een haard die het beste bij jouw smaak en wensen past. Heb je verder nog vragen omtrent onze haarden of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!